Latsekk, driblebekk, eller rett og slett en sosekopp?

Jeg er en fyr som egentlig liker å være aktiv. Har spilt fotball siden jeg var bitteliten, og mønstrer matta en og annen gang fortsatt. Jeg har som så mange andre, pådratt meg vaskeball i stedet for vaskebrett (gud forby!). Jeg har lagt skylda på en enerverende fyr som hvisker forlokkende ord i øret mitt når jeg får akutt lyst til å røre på meg. Stutt-tjukken klarer for det meste å overtale meg til å roe ned, slappe av og finner på tusen unnskyldninger for ikke å trene. En EKTE Sofagris med andre ord!

Nå er ikke jeg så opptatt av å skaffe "six-pack", men finne min trivselsvekt og redusere risiko for livsstilssykdommer.

Ergo vil nok denne bloggen handle mest om hvordan en kan rive seg løs fra sofaen, på et nivå som de fleste kan relatere til. Jeg håper at jeg kan være med på å spre kunnskap om temaet og at man kan finne inspirasjon til å ta tak i seg selv.

Min interesse for
fotografering vil vel kanskje også skinne igjennom her,og jeg ser ikke bort i fra at det kan bli "synset" litt om ett og annet ;-)







torsdag 11. august 2011

Vi prøver igjen!

Sånn, da var ferien over og Stutten hadde nesten overtaket på meg! Jeg fikk lura'n til å bli med på både sykling og lange spaser-turer :) MEN det ble selvfølgelig maaaasse avslapping også. Fikk jaggu lest 3 bøker også. En av Jo Nesbø, en av Anne Holt/Even Holt og en av Dean Koonts. Gode bøker alle tre.

Nå nærmer høsten seg med raske skritt, og jeg har brukt mye av ferien til å tenke over prosjektet mitt med å kvitte meg med Stutt-tjukken. Han er en sta og vanskelig kosegris som har det alt for godt i hverdagen, og skal jeg ha noen som helst sjanse til å overliste denne øl-glade, godtesugne klumpen, MÅ jeg skifte taktikk!

Jeg må bare sette hardere kluter til for å overkjøre latsabben, og det kraftig! Har også bedt kjæresten hjelpe meg på kostholds-sida, og så skal jeg ta det litt mer med ro, og ikke kjøre i vei som i vår. Jadda, jadda, vet at det var noen som sa jeg måtte roe litt ned.... Vel, vel, det er ikke så lett når man har funnet driven, man kjører liksom bare på.

Satser på fotballen ennå litt til, og venter litt med langkjøringene, og intervallene en stund. Blir kun fotballen to ganger i uka og styrketrening inn i mellom. Kommer tilbake til treningen etterhvert.

Tjallabais, fra Stutten og meg :)