Latsekk, driblebekk, eller rett og slett en sosekopp?

Jeg er en fyr som egentlig liker å være aktiv. Har spilt fotball siden jeg var bitteliten, og mønstrer matta en og annen gang fortsatt. Jeg har som så mange andre, pådratt meg vaskeball i stedet for vaskebrett (gud forby!). Jeg har lagt skylda på en enerverende fyr som hvisker forlokkende ord i øret mitt når jeg får akutt lyst til å røre på meg. Stutt-tjukken klarer for det meste å overtale meg til å roe ned, slappe av og finner på tusen unnskyldninger for ikke å trene. En EKTE Sofagris med andre ord!

Nå er ikke jeg så opptatt av å skaffe "six-pack", men finne min trivselsvekt og redusere risiko for livsstilssykdommer.

Ergo vil nok denne bloggen handle mest om hvordan en kan rive seg løs fra sofaen, på et nivå som de fleste kan relatere til. Jeg håper at jeg kan være med på å spre kunnskap om temaet og at man kan finne inspirasjon til å ta tak i seg selv.

Min interesse for
fotografering vil vel kanskje også skinne igjennom her,og jeg ser ikke bort i fra at det kan bli "synset" litt om ett og annet ;-)søndag 19. juli 2015

GMM - Graspop Metal Meeting

Som jeg nevnte i forrige innlegg, har jeg vært en snartur i Belgia. Europas nest største rockefestival for hardrock og metall holdes hvert år i Dessel, Belgia. Et fantastisk arrangement for et aldrende metallhue som meg. Hele TRE dager varer herligheten og den innfridde så det holdt, og litt til :-)

Sjekk denne linken: https://graspop.be/en/bands

Over 80, ÅTTI band fordelt på 4 kvadrat-km stort område, 5 hovedscener, og en rockekafè inne på området. I tillegg dundret det med hardrock fra campen og på diverse spiseplasser utenfor selve festivalområdet.


1. dag, Fredag gikk vi for Body Count, Slash, In Flames og Kiss. Det hadde da allerede spilt 8 band før det!Vi hørte på Body Count, mens vi gjorde oss kjent på festivalområdet.Bandets vokalist er gode gamle rapper Ice-T. Hardt og kompakt fra de gutta der. Bør sjekkes ut. 

Så kom Slash og hans band. Dritfett!! Deretter Inflames, som også leverte varene, og SÅ: KISS!!

Her er link til hele konserten til Body Count på årets GMM: https://youtu.be/cuKXKvf9nDM
Paradise City med Slash: https://youtu.be/gJdB7IT5D-MVar svært spendt på hva gamlegutta i Kiss kunne varte opp med, for sist jeg så dem i Trondheim var det nemlig bare sånn passe. Jeg behøvde ikke å være bekymret. De leverte så det holdt, og litt til. De rett og slett sprudlet!! Koste meg som en fjortis ville ha gjort for 20 år siden. Imponerende! :)


Gene spytta blod og flammer i god gammel stil og de nye gutta i bandet er skikkelige gode. Marylin Manson avslutta etter det, og vi tok oss tilbake til hotellet. For en start på helga!

DAG 2: Lørdag var denne rekka satt opp; Lower than Atlantis, Orchid, Hollywood Undead, Danko Jones, Exodus, A day to remember, Sonata Artica, Godsmack, Alice Cooper, Five Finger Death Punch (5FDP), Judas Priest, Korn og til slutt Slipknot.

Vi gikk for Alice Cooper og ut. Å henge med fra morgen til natt hadde vi gitt opp på forhånd. Vi konsentrerte jo oss naturlig nok til Main Stage 1 og 2, der headliner'ne var satt opp. Ellers hadde vi vært nødt til å velge EN av de tre dagene for å helsa si skyld ;-)


Dattra mi på 23 var rimelig skeptisk i starten, men etter hvert som Alice kom i gang med teateret sitt var hun solgt! Dette var bare KONGE!!


Har nettopp oppdaga 5FDP, og liker de godt, men ble litt skuffa. De var de eneste som fikk ødelagt showet sitt med litt lydproblemer, noe som forkortet deres opptreden. De leverte, men det ble for kort, rett og slett. 

SÅ var tida inne for Korn, noe vi hadde stoore forventninger til, ikke minst dattra. Lyden var bra og relativt bra energi, men de virket ikke heeeelt gira. Manglet liksom det lille ekstra. Så vi var litt skuffa her også. Noe som dessverre gjaldt for neste band, men der hadde jeg lave forventninger, så det ble ekstra skuffende. Her et hederlig unntak: https://youtu.be/TUa9yKguO8I


Judas Priest. Rob Halford har vel hatt sine beste dager. Stemmeprakten hans var i alle fall helt borte, og det ble bare pipende hyling når han skulle ta i. Musikken var det ingen ting å klage på. Tøft og bra, og en skikkelig trommesolo ble det også :) PS! Var bare de gamle bandene som vartet opp med trommesoloer.

Siste band på hovedscenene denne kvelden var Slipknot. Dette hadde dattra gledet seg skikkelig til, mens jeg var passe lunken. Hadde bare hørt litt av de før og synes de kjører litt vel hardt. Men gjett om jeg fikk en gedigen positiv overraskelse!! FOR ET BAND!! 12 Mann, og blant disse TRE trommisser!

https://youtu.be/RMAFe9gToWo


Super avslutning på dag to, og nå var det MIN tur til å bli positivt overrasket!! Vanvittig trykk på disse gutta, og enormt show. Tror ikke jeg kommer til ha noe på vinyl, eller CD, men ser de gjerne igjen på liknende festival! Kan vel hende jeg streamer noen låter.....;-) Rapport fra dag 3 i neste innlegg. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar