Latsekk, driblebekk, eller rett og slett en sosekopp?

Jeg er en fyr som egentlig liker å være aktiv. Har spilt fotball siden jeg var bitteliten, og mønstrer matta en og annen gang fortsatt. Jeg har som så mange andre, pådratt meg vaskeball i stedet for vaskebrett (gud forby!). Jeg har lagt skylda på en enerverende fyr som hvisker forlokkende ord i øret mitt når jeg får akutt lyst til å røre på meg. Stutt-tjukken klarer for det meste å overtale meg til å roe ned, slappe av og finner på tusen unnskyldninger for ikke å trene. En EKTE Sofagris med andre ord!

Nå er ikke jeg så opptatt av å skaffe "six-pack", men finne min trivselsvekt og redusere risiko for livsstilssykdommer.

Ergo vil nok denne bloggen handle mest om hvordan en kan rive seg løs fra sofaen, på et nivå som de fleste kan relatere til. Jeg håper at jeg kan være med på å spre kunnskap om temaet og at man kan finne inspirasjon til å ta tak i seg selv.

Min interesse for
fotografering vil vel kanskje også skinne igjennom her,og jeg ser ikke bort i fra at det kan bli "synset" litt om ett og annet ;-)mandag 10. august 2015

Festival "sommer"

Sommer i parentes, for dette må ha vært tidenes dårligste sør for Trondheim! Vel, det stopper ikke folk som liker god musikk og topp sceneopptreden. Har allerede skrevet om min forrige festival. De neste innleggene blir hovedsaklig viet til mine opplevelser av Målrock. En liten festival som er i utvikling og kan bli så stor som helst fremover. I år satte de publikumsrekord og hadde en utrolig "lineup".
Fra åpningssekvensen til Karpe Diem, som leverte vanvittig bra!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar